Beursstand | Beurs stand

//Beursstand | Beurs stand
Beursstand | Beurs stand2018-10-12T07:33:26+02:00

Instructiefilm Smart Beursstand:

Beursstand | Beurs stand

Beursstands van 3iD voor een kwalitatieve en professionele uitstraling!

U wilt uw omzet verhogen of uw naamsbekendheid vergroten? Een beursstand of beurswand is een ideale manier om dit te realiseren, heel belangrijk dus dat uw beursstander tot in de puntjes verzorgt uitziet! De eerste indruk bepaald vaak of een bezoeker geprikkeld wordt om u te benaderen of om door te lopen! 3iD is gespecialiseerd in mobiele beursstands om u professioneel voor de dag te laten komen. Wij maken gebruik van twee soorten systemen om uw ideale beurswand tot stand te laten komen, Smart Beursstand en Pop-up Beursstand.

Pop-up Beursstand

Kies uw ideale beurswand en creeër een opvallende pop-up beurs stand! Maak keuze uit de 10 verschillende uitvoeringen pop-up beurswanden van 3iD® en verbind deze door middel van koppelpanelen, zo komt elke beurswand tot zijn recht. De werking is hetzelfde als onze losse presentatiewanden, heel eenvoudig en zeer snel op te zetten. Binnen enkele minuten heeft u een complete beurs stand van formaat! U kunt dezelfde combinatie gebruiken in verschillende beursstands met andere afmetingen. Door de pop-up wanden te verplaatsen bij de flexibele koppelpanelen, kunt u uw beurswand dus verbreden en weer smaller maken! Geef u wensen door via info@3id.com of vul hiernaast uw gegevens in en ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvende offerte op maat! Geef uw combinatie door en wij presenteren de beurswand combinatie in een 3D-view!

Instructiefilm Pop-up Beursstand:

Smart Beursstand

Met het Smart Beursstand systeem van 3iD vormt u een beurs stand die exact is afgestemd op uw wensen. Dankzij een ingenieus ontworpen frame bepaalt u zelf de afmetingen, vorm en standinrichting van uw beurs stand. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een Beursstand van vijf meter hoog is geen probleem met Smart Beursstand van 3iD®. Het aluminium frame wordt gevormd door connectors/blokjes en profielen/staven een kwartslag te draaien en zo de beurswand met een andere beurswand te verbinden . Deze handelwijze is zeer snel en eenvoudig uit te voeren, complete beurs stand kan in zeer geringe tijd opgebouwd worden. Op het frame kunnen twee verschillende beelddragers bevestigd worden: magnetische printbanen of textielprints. Dit alles wordt vervoerd in stevige transportkoffers en –kokers. Bespaar met dit mobiele standbouw systeem tot 60% op vervoerskosten, 70% op opslagkosten en tot 100% op hergebruik. De ideale beursstand!!! Kortom een flexibel standsysteem en beurswand met bijzondere eigenschappen om een opvallende beurs stand in een geringe tijd op te bouwen.

3iD® levert topkwaliteit beursstands! Bekijk ons beurswand productaanbod, de referenties, voorbeelden en neem contact op voor een advies op maat!

klik hier voor een offerte op maat     of  bel  +31 (0)161 43 71 56