Beursstand Modular | Standbouw

///Beursstand Modular | Standbouw
Beursstand Modular | Standbouw2018-10-12T14:05:04+02:00

Naar eigen inzicht varieren en combineren: Beursstand Modular!


Optimaal gebruikersgemak gecombineerd met een tijdloos modern design; de Beursstand Modular is de laatste innovatie op het gebied van beursinrichtng.

De Presentatiewand Modular is een uiterst innvatief ontwikkelde beurswand die zich kenmerkt door een strak afgewerkt -in een handomdraai- op te zetten frame waarover een full-colour textielprint wordt gespannen. Deze wijze van opbouwen geeft niet alleen voor optimaal gebruikersgemak, maar zorgt er tevens voor dat de wand er altijd strak en kreukloos bij staat.

Door de uitgebreide variatie in hoogte en breedte en de mogelijkheid verschillende modules te combineren is deze wand niet alleen toe te passen in een enkelvoudige opstelling, maar ook op allerlei mogelijke manieren te integreren en combineren in een complete beursstand. In een handomdraai van een bescheiden enkele wand naar een volledige stand maakt De Beursstand Modular een uitstekende langere termijn investering voor een zeer aantrekkelijke prijs.

De innovatief ontworpen frames worden tijdens het opzetten in een vloeiende beweging uitgeklapt en daarna rondom voorzien van zeer eenvoudig te plaatsen gleufprofielen. Daar wordt het textieldoek ingeschoven. Het doek zal zich dan vanzelf mooi strak en kreukloos spannen. Het door sublimatieproces dat wordt toegepast bij het bedrukken van het doek zorgt uiteindelijk voor de perfecte “finishing touch” van uw beursdesign.

De zijkanten worden ook afgewerkt met textieldoek en er kan zelfs voor worden gekozen om de wand dubbelzijdig af te werken.

Nog niet overtuigd? Kijk eens rond en laat u verassen door deze voorbeelden van de Beursstand Modular.

Beursstand Modular

Kenmerken

→ Modulair, licht en gemakkelijke te plaatsen!
→ Altijd mooie & strak afgewerkte textiel afwerking.
→ Zeer eenvoudig te plaatsen textiel print.
→ Een licht systeem wat prettig te vervoeren is.
→ Verstevigde transporttrolley voor langdurig professioneel gebruik.
→ De wanden zijn makkelijk te koppelen voor een complete beursstand.
→ Gebruiksvriendelijk.

Aanlevering

U kunt uw bestanden uploaden via wetransfer.com.

De juiste aanleverspecificaties maken wij per stand op maat.

Informatie / Offerte aanvraag?

Wilt u extra informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zijn ook bereikbaar op: 0161 – 43 71 56.