Presentatiewand | Presentatiewanden van 3iD maken het verschil!

//Presentatiewand | Presentatiewanden van 3iD maken het verschil!
Presentatiewand | Presentatiewanden van 3iD maken het verschil!2017-09-18T16:19:44+02:00

Informatie / offerteaanvraag?

Wilt u extra informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zijn ook bereikbaar op: 0161 – 43 71 56.

  Presentatiewand, presentatiewanden

  Snel en eenvoudig een mobiele presentatiewand van formaat!

  • Levertijd presentatiewand 3-6 werkdagen
  • Hoogste kwaliteit presentatiewanden
  • Presentatiewanden scherp geprijsd
  • Gratis proefdruk
  • Levenslange garantie op het frame
  • Presentatiewand is compact te vervoeren
  • Mobiele presentatiewand eenvoudig op te zetten
  • Lichtgewicht presentatiewanden

  Het gebruik van een presentatiewand

  Bent u op zoek naar een presentatiewand? Een presentatiewand is niet alleen te gebruiken op een beurs, ook bij andere evenementen is het belangrijk om uw bedrijf of organisatie goed te presenteren. De eerste indruk bepaald vaak of een bezoeker geprikkeld wordt om u te benaderen of door te lopen! Heel belangrijk dus dat uw presentatiewand er tot in de puntjes verzorgt uitziet. De kwaliteit van presentatiewanden wordt bepaald door het materiaal en de printkwaliteit. De presentatiewanden van 3iD® bieden een hoog niveau aan kwaliteit, gebruiksgemak en comfort! Wij zijn gespecialiseerd in mobiele presentatiewanden om u professioneel voor de dag te laten komen.

  Presentatiesyteem

  Met de Presentatiewand van 3iD® heeft snel en eenvoudig een presentatiesysteem van formaat. Deze presentatiewand, ook wel pop-up wand, display wand of beurswand genoemd, is ideaal te gebruiken in een beursstand of op exposities. Ook in showrooms, op seminars en congressen of als promotiewand, sponsorwand of perswand komt de presentatiewand tot z’n recht. Er is keuze uit 10 verschillende uitvoeringen, bekijk hier een overzicht. Deze presentatiewanden zijn onderling ook te koppelen, creëer zo binnen geringe tijd een complete en opvallende Pop-up Beursstand! De presentatiewanden worden vervoerd in een verrijdbare transportkoffer, die tevens als mobiele balie voor uw presentatiewand te gebruiken is.

  Werking van een presentatiewand

  De werking van een presentatiewand is heel eenvoudig, in 3 stappen staat er een professionele display wand:
  1. Trek het magnetische Pop-up frame van de presentatiewand uit elkaar.
  2. Bevestig de magneetbars op het frame van de presentatiewand.
  3. Plaats de zelfpositionerende magnetische printbanen op de magneetbars.

  Instructiefilm opbouwen Presentatiewand:

  Het uitvouwbare frame van presentatiewanden

  Het aluminium “pop-up” frame van de presentatiewand voor een expo stand is van hoogwaardige kwaliteit en vormt de basis van onze presentatiewanden systeem. Het uitvouwbare frame heeft geen kunststof klikverbindingen die kunnen breken, alles is volledig magnetisch! In een oogwenk klapt u het frame van de presentatiewand uit en plaats u de zelfpositionerende printbanen voor uw expo beursstand. Binnen enkele minuten staat er een opvallend, representieve presentatiewand. Op de frames van de presentatiewandenzit een levenslange garantie!

  De flexibele printbanen van de presentatiewand

  Uiteindelijk zijn het de printbanen van de presentatiewand waar het allemaal om draait, dit is wat uw potentiële klant te zien krijgt! Door middel van een specialistisch proces, waarmee drie lagen onder hoge druk en temperatuur samengeperst worden, ontstaan de printbanen. Dit complexe en kostbare proces wordt vaak door beperkte kennis niet toegepast. Natuurlijk wel in ons productieproces, 3iD zet de puntjes op de i. Dit is de enige werkwijze om hoogwaardige presentatiewanden te produceren zonder naden, oneffenheden en bobbels in de presentatiewand. Let hier dus goed op bij aanschaf van dergelijke presentatiewanden! Doordat we gebruik maken van dit proces zullen de printbanen van de presentatiewand veel langer meegaan en zijn deze makkelijker aan te brengen op het uitvouwbare frame van de presentatiewand. Om de beste kwaliteit afdrukken te behalen maakt 3iD® gebruik van fotografische printers die individueel zijn gekalibreerd!

  Uw presentatiewand voor gebruik op Expo stands

  Veelal worden presentatiewanden gebruikt als expositie beursstand tijdens expo bijeenkomsten. Uw 3ID expo stand biedt u vele voordelen voor de indeling van uw bedrijf expositie stands op een grote beurs. U kunt bijvoorbeeld de expo beursstand gebruiken om uw producten te promoten, klanten te ontvangen in een representatieve stijl of via uw expositie beursstand nieuwe prospects te scouten. De 3ID expo beursstand is van alle markten thuis en door het makkelijke mobiele systeem handig op- en af te bouwen. Bekijk de mogelijkheden voor een hoge kwaliteit expo stand bovenaan de pagina voor een optimale expositie buersstand ervaring!

  Bekijk de presentatiewanden rondom!

  Bekijk onze presentatiewanden en beursdisplays rondom in een 3D view! Wilt u uw eigen ontwerp toevoegen aan een van onze presentatiewanden of een ander displaysysteem en 3D bekijken? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Presentatiewanden moeten er perfect uitzien, dit is het eerst dat de potentiële klant te zien krijgt. De juiste uitvoering van een presentatiewand kan het verschil maken tussen doorlopen of u benaderen. Wij zijn er van overtuigd dat u tevreden zult zijn met een presentatiewand van 3iD!

  3iD® levert topkwaliteit presentatiewanden en displaysystemen! Bekijk ons productaanbod, de referenties, voorbeelden en neem contact op voor een advies op maat. Met een presentatiewand van 3iD bent u verzekerd van een professionele uitstraling!

  klik hier voor een offerte op maat    of  bel  0161 – 43 71 56

  Wij hebben vier verschillende presentatiewanden in ons assortiment: