Presentatiewand Smart Wall | Presentatiewanden

Presentatiewand Smart Wall | Presentatiewanden2017-08-29T15:19:00+02:00

Een beurswand op maat!

Bepaal zelf de afmetingen en vormen van uw beurswand. Door een kwartslag te draaien koppelt u connectors/blokjes en profielen/staven (zie foto) aan elkaar en komt het frame van de beurswand tot stand. Aan één connector kunnen meerdere rechte en/of gebogen profielen verbonden worden, zodat nagenoeg alle vormen te creëeren zijn. Op het frame van dit ingenieuze exposysteem kunnen twee soorten beelddragers worden bevestigd: 1. Magnetische printbanen. 2. Textielprints, uit één stuk.
Dit modulaire displaysysteem is niet alleen ideaal als achterwand op een beursstand, ook als scheidingswanden, decorwanden of als etalagewand is het systeem zeer geschikt. De mogelijkheden zijn eindeloos, u zult zeker opvallen met uw excentrieke presentatiewand.

Instructiefilm Smart Wall:

Presentatiewand Smart Wall

Kenmerken

→ Bepaal zelf de afmetingen van uw beurswand.
→ Frame zeer eenvoudig in elkaar te zetten.
→ Zowel rechte als gebogen vormen mogelijk.
→ Keuze uit printbanen of textielprints.
→ Printbanen zelfpositionerend te plaatsen.
→ Full colour textielprints uit één stuk.
→ Beurswand bijzonder compact te vervoeren.
→ Inclusief verrijdbare transportkoffer(s)
→ Zeer geschikt op een beursstand.
→ Ook als scheidingswand te gebruiken.

Aanlevering

Voor de aanlevering van de digitale bestanden kunt u contact met ons opnemen voor inloggevens van onze ftp-server. Download hier de pdf met de technische aanleverspecificaties.

→ Smart Wall iD

Informatie / Offerte aanvraag?

Wilt u extra informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zijn ook bereikbaar op: 0161 – 43 71 56.