Beurssystemen | Beurssysteem

//Beurssystemen | Beurssysteem
Beurssystemen | Beurssysteem2017-07-28T20:28:58+02:00

Beurssystemen | Beurssysteem

Beurssystemen van 3iD voor een succesvolle beursdeelname!

 

Mobiele beurssystemen.

3iD expo systems is specialist op het gebied van mobiele beurssystemen. Mobiele beurssytemen zijn ideaal te gebruiken om uw naamsbekendheid te vergroten! Een beursstand met goed verzorgde beurssystemen kan het verschil betekenen voor de toekomstige klant om door te lopen of u te benaderen! Heel belangrijk dat de mobiele beurssystemen er perfect uitzien! Wij voorzien hierin, in een markt met grote kwaliteitsverschillen leveren wij topkwaliteit beurssystemen tegen scherpe prijzen! Een mobiel beurssysteem van 3iD staat garant voor een succesvolle beursdeelname!

Opvallen met mobiele beurssystemen.

Het is van belang dat uw beurssystemen in uw beursstand opvallen! Met het Smart Beurssysteem van 3iD expo systems bepaald u zelf de afmetingen en vormen van uw beurssystemen. Presentatiewanden, zuilen, balies en complete beursstand zijn geen probleem met dit veelzijdige beurssysteem! Combineer dit beurssysteem met onze hoogwaardige full-colour prints en uw beursstand zal zeker opvallen! Wij zijn er van overtuigd dat u tevreden zult zijn met onze mobiele beurssytemen!

               

Pop-up beurssystemen.

Dit mobiele beurssysteem is zeer snel en eenvoudig op te zetten. Binnen enkele minuten heeft u een fors bemeten pop-up beurssysteem. Dit populaire beurssysteem wordt vervoerd in een stevige transportkoffer die ook als balie kan dienen! De printbanen van onze Pop-up beurssystemen zijn opgebouwd uit 3 lagen die op hoge druk en temperatuur samengeperst zijn. Dit kostbare en complexe procede wordt door beperkte kennis vaak niet toegepast! Dit is de enige manier om hoogwaardige beurssystemen te creëeren zonder oneffenheden en bobbels. Laat u niet misleiden door het aanbod op internet, zeker als u topkwaliteit beurssystemen zoekt! Mobiele beurssystemen van 3iD expo systems voor een onderscheidende uitstraling!

Informatie / Offerte aanvraag?

Wilt u extra informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zijn ook bereikbaar op: 0161 – 43 71 56.