Expositiewand | Expositiewanden

//Expositiewand | Expositiewanden
Expositiewand | Expositiewanden2017-07-28T20:30:48+02:00

Mobiele expositiewand | Expositiewanden

Mobiele expositiewanden van 3iD voor een succesvolle expositie!

Mobiele expositiewanden.

U gaat iets exposeren, presenteren of promoten? Expositiewanden zijn ideaal om uw presentatie succesvol te maken. Verhoog het rendement van uw expositie of promotie aanzienlijk met expositiewanden van 3iD expo systems! Wij gebruiken alleen de beste materialen en processen om een mobiele expositiewand te maken. Wij bezuinigen niet op de kwaliteit van expositiewanden. Hierin onderscheiden wij ons in een markt van grote kwaliteitsverschillen. Toch kunnen wij expositiewanden tegen zeer scherpe prijzen leveren, omdat wij alles in eigen beheer doen. Met een expositiewand van 3iD bent u verzekerd van een kwalitatieve uitstraling!

beurswand voor beurs en evenemnet of voor uw showroom

Informatie / Offerte aanvraag?

Wilt u extra informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zijn ook bereikbaar op: 0161 – 43 71 56.

  instructiefilm opbouwen expositiewand:

  hieronder een keuze expositiewanden uit ons assortiment:

  Werking van een expositiewand.

  De werking van al onze expositiewanden is zeer gebruiksvriendelijk. Zet in no-time een fors bemeten expositiewand op! In drie eenvoudige stappen staat er een professionele expositiewand. Eerst trekt u het magnetische uitvouwbare frame van de expositiewand uit elkaar. Plaats dan de magneetbars op het expositieframe en tenslotte hierop de full-colour printbanen. Mobiele expositiewanden zijn zeer populair omdat ze zo eenvoudig in gebruik zijn. Snel en slim presenteren met een professionele uitstraling doe je met expositiewanden van 3iD!

  Snel een Exposistiewand nodig?     Bel 0161 43 71 56

  Levertijd 3 tot 6 werkdagen!