Mobiele Standbouw | Modulaire Standbouw

//Mobiele Standbouw | Modulaire Standbouw
Mobiele Standbouw | Modulaire Standbouw2017-07-28T20:29:46+02:00

Mobiele Standbouw | Modulaire Standbouw

Val op met modulaire of mobiele standbouw van 3iD!

 

Mobiele standbouw systemen.

Verhoog het rendement van uw beursdeelname aanzienlijk met opvallende mobiele standbouw! Met ons herbruikbare modulaire standbouw systeem, Smart Beursstand,  bepaald u zelf de afmetingen en vormen van uw beursstand! Met dit uiterst flexibele mobiele standbouw systeem zult u zeker opvallen! Creëer in geringe tijd een complete beursstand tot 5 meter hoog! Dit mobiele standbouw systeem is herbruikbaar, gebruik het keer op keer. Zonder veel aanpassingen kunt u de afmetingen van de modulaire standbouw eenvoudig aanpassen! Mobiele standbouw van 3iD expo systems voor een succesvolle beursdeelname!

Compacte mobiele standbouw.

De herbruikbare mobiele standbouw van 3iD is zeer compact te vervoeren. Een middelgrote beursstand kan in een personenauto vervoerd worden. Modulaire standbouw wordt verpakt in stevige verrijdbare transportkoffers. Magnetische full-colour printbanen of textielprints kunnen toegepast worden op de modulaire standbouw. Door jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van draagbare en mobiele standbouw! Kwaliteit zit hoog in ons vaandel, 3iD zet de puntjes op de i!

 Instructiefilm:

Modulaire standbouw bekijken!

Bekijk in onze portfolio gerealiseerde ”mobiele standbouw” projecten. U kunt ook vrijblijvend onze showroom bezoeken om inspiratie op te doen en onze kwaliteit te beoordelen. Wij kunnen ook een 3D impressie verzorgen, zodat het geheel gaat leven.

Informatie / Offerte aanvraag?

Wilt u extra informatie of een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zijn ook bereikbaar op: 0161 – 43 71 56.