Over ons

/Over ons
Over ons2017-07-26T15:08:59+02:00

Mobiele presentatiesystemen van 3iD® voor een kwalitatieve en professionele uitstraling!

U wilt uw omzet verhogen of uw naamsbekendheid vergroten? Een goede presentatie op een beurs of evenement helpt enorm. 3iD voorziet hierin: wij zijn gespecialiseerd in mobiele presentatiesystemen om u professioneel voor de dag te laten komen.

Topkwaliteit tegen een scherpe prijs

Presenteer u goed op een beurs. Wanneer u met 3iD in zee gaat, kiest u voor een eersteklas aanbieder van een breed assortiment hoogwaardige presentatiematerialen.

superieure producten …
Wij waarborgen een hoge kwaliteit door gebruik te maken van eigen materialen met unieke eigenschappen. Het door ons zelf ontwikkelde bannermateriaal trekt niet krom en krult niet. Het is lichtdicht, reflecteert niet en geeft een haarscherp printresultaat. Onze full-colour prints onderscheiden zich in een markt met grote kwaliteitsverschillen door een hoogwaardig, duurzaam en egaal eindresultaat, zonder naden en andere oneffenheden. Deze topkwaliteit kan alleen bereikt worden door middel van een complex en specialistisch proces, dat wij tot in de finesses beheersen.

… tegen een zeer scherpe prijs
Doordat wij veel van onze basismaterialen rechtstreeks inkopen in het buitenland en in eigen beheer bewerken, zijn wij in staat u een zeer scherpe prijs aan te bieden.

gewaardeerd door professionals
Verschillende van onze producten zijn onderscheiden met de Red Dot Design Award, een toonaangevende designprijs. Door jarenlange ervaring hebben veel gerenommeerde bedrijven, zoals Philips Healthcare, gekozen voor 3iD als hoofdleverancier van mobiele presentatiesystemen. Bezoek onze showroom en overtuig uzelf!

Comfort

De producten van 3iD bieden een hoog niveau aan gebruiksgemak en comfort.

 • compact
  Alle onze displaysystemen kunnen eenvoudig worden opgeborgen in stevige transportkokers, -tassen of koffers voor een compact vervoer per auto, vliegtuig of openbaar vervoer.
 • eenvoudig
  Een volledig magnetisch aluminium pop-up frame van hoogwaardige kwaliteit vormt de basis van onze mobiele standbouw. In een oogwenk klapt u het frame uit, waarna u de zelfpositionerende full-colour printbanen erop plaatst. Uw professionele beurs- of presentatiewand staat in slechts enkele minuten.
 • licht van gewicht
  Wij maken gebruik van lichtgewicht materialen. Zelfs de standaard presentatiewanden wegen compleet nog geen 30 kg!
 • op maat
  Met het Smart stand systeem van 3iD vormt u een beursstand die exact is afgestemd op uw wensen. Dankzij een ingenieus ontworpen frame bepaalt u zelf de afmetingen, vorm en inrichting. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze service en werkwijze

totaalaanbod
Wanneer u dit wenst, verzorgen wij voor u het hele traject van ontwerp tot uitvoering. Het is ook mogelijk om uw eigen ontwerpen aan te leveren. U kunt de technische aanleverspecificaties downloaden van onze website en/of contact met ons opnemen voor aanlevering van de digitale bestanden.

persoonlijk advies
Om beter in te kunnen spelen op de wensen van onze klanten, hechten wij zeer veel waarde aan persoonlijke interactie. Nadat wij uw informatie- of offerteaanvraag via deze website hebben ontvangen, beantwoorden wij uw vragen in een telefonisch gesprek. Vervolgens nodigen wij u graag uit in onze showroom voor nadere uitleg en een overtuigende demonstratie van onze mobiele presentatiesystemen. Oordeel en overtuig uzelf!

uitvoering
Voordat wij overgaan tot de definitieve uitvoering van uw opdracht, ontvangt u van ons een proefdruk ter beoordeling van de kleur en het door ons gebruikte materiaal. Na uw goedkeuring gaan wij over tot de definitieve productie. Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat.